Glasbewassing - Totaal Schoonmaak - Specialistische Reiniging
Innovatief - Kleurrijk - Betrokken
 
 
Communicatie

Schoonmaakbedrijf Hof vindt goed contact en overleg met de opdrachtgever belangrijk. Woorden als respect en waardering zijn een vereiste voor een duurzame relatie tussen opdrachtgever en uitvoerder. Schoonmaakbedrijf Hof zet in op lange relaties. Bij vragen of problemen wordt altijd gezocht naar een goede oplossing.
Verder huldigen wij het cliché ‘de klant is koning’. Want hoe oud ook, deze uitspraak heeft zichzelf ruimschoots bewezen. Uw aanwijzingen, tips en opmerkingen stellen wij zeer op prijs. Wij zijn altijd bereid om een stap hoger op de trede te zetten.


Kwaliteit/Visie

De kwaliteit wordt geborgd door Dks (dagelijkscontrole systeem) en het zogenaamde VSR-Kwaliteitsmeetsysteem (VSR-KMS) wordt door een onafhankelijk extern bedrijf uitgevoerd.

Voor de meeste schoonmaakbedrijven wordt puur gedacht in vierkante meters en uurprestatie.
De factor mens wordt nog wel genoemd, want dat staat zo mooi op de site, maar in de praktijk zijn de programma,s uitgeknepen en taakstellingen veel te scherp, het aantal mensen dat met burnout thuis zit is stijgende. Schoonmaakbedrijf Hof sluit niet zijn ogen voor deze ontwikkelingen. Efficiënter werken, en vooral kijken hoe de gebruikersdiscipline verbeterd kan worden bij de opdrachtgever. Hier is de winst te behalen niet alleen op financieel maar ook op menselijk vlak. En komt het begrip kwaliteit in een heel ander daglicht te staan.

Wij zijn aangesloten bij de volgende brancheorganisaties: